Kortis

Hejhej!
Tänkte bara flika in med ett inlägg om vad som väntas i veckan. Detta är Konateamets sista vecka, de åker på fredag så det kommer kännas väldigt konstigt att inte ha dem här. Tomt, men samtidigt spännande då det för första gången verkligen kommer att kännas som våran bas.
Denna vecka har vi temat 'Nature and Character of God' och vi har ledaren över basen, Fauger Baptista som talar. Lite osäker på vad det hela innebär egentligen men det blir spännande att ta reda på.

Jag ska börja gå upp tidigare igen för att prata med Gud då jag känner att det har varit lite torrt på det området sista tiden.
Be gärna för vårt team. För enighet och famljär glädje. Vi har alla vart här en månad nu och det tär på en när man kommer närmre varandra och bor såpass tätt inpå varandra.

Hoppas ni alla får en fantastisk vecka!
Juste! På grund utav att jag inte har internet tisdag, onsdag och torsdag så skriver jag här grattis till min älskade pappa som fyller 44 på onsdag. GRATTIS PAPPA!! Jag älskar dig så mycket och känner mig så otroligt välsignad att få ha just dig som min pappa, TACK!

-Kärlek från St. Croix!

Hej världen!

Ännu en vecka har passerat. Har inte riktigt vant mig vid hur snabbt veckorna passerar. Vi har redan vart här i fyra veckor, galet!
Förra helgen var ännu en bra helg. Som sagt så var vi ute och åt middag i lördags för att fira Jayden. Jag åt en Lobstersallad, mycket gott!
 
Denna vecka har temat vart 'Guds Fadershjärta' och vi har haft en man som heter Irving Perez här och talat om det. Det är ett utmanande tema vare sig du har världens bästa mänskliga pappa eller inte och jag måste säga att jag har njutit hundraprocentigt!
 
Om ca 6 veckor åker vi iväg på NIKO, äventyrsgrejen som skulle ha vart i Puerto Rico. Det har ändrats pga av olika omständigheter så vi kommer nu åka till Dominikanska Republiken och göra den. Yes, du läste rätt. Samma ställe som min Outreach går till. Efter dessa fem månader kommer jag att ha befunnit mig över näst intill hela DR.
Det är inte klart än om vi behöver åka hem efter NIKO för att sedan en vecka senare åka tillbaka eller om vi har möjlighet att stanna någonstans i DR. Återstår att se. Be gärna för oss!
 
I tisdags passade jag även på att ta med kameran till Paradise Mills, området vi är i och leker med barnen varje tisdag.
 
I torsdags var det dags för den stora slakten av kycklingarna (vuxna tuppar). Vi blev tvungna att döda alla på en gång då hundarna lyckats grabba åt sig några. Så mina damer och herrar, jag har dödat min första tupp. Det var svårt men inte så mentalt jobbigt som jag trodde det skulle vara. Vi ser ju att de har de bra här och det hela utförs väldigt snabbt. Men jag stog på knäna hela tiden och man behöver använda musklerna väldigt mycket. Så morgonen därpå märkte jag att jag hade träningsverk i rumpan, udda? JAG VET. Haha
 
Idag har vi vart ute och sprungit igen, och jag slog mitt rekord här i St. Croix. Fyra varv runt den rundan vi springer som då blir lite drygt 5 km. Mycket stolt över mig själv!
 
Imorgon är det kyrka och jag ska göra mitt bäst för att klä mig så blått och gult som möjligt. Kommer få möjlighet att se matchen här och jag kommer ha en hel del motstånd då det finns ett antal Kanadensare här. Jaja, Heja Sverige!!
 
Hoppas ni alla har det bra, saknar er! Guds välsignelse!
 - Kärlek från St. Croix!
 
Middag på en resturang som heter Romrunners
Jayden är tjejen i blå klänning
 
Amélie och Nicole visar sin bästa sida
 
Luke provar mina solglasögon, snyggt?
 
Quanicia och Grace(Konateamet) på Paradise Mills
 
Vet inte denna killes namn, men söt är han!
 
Min nya kompis Malik
 
Atiba i knät på Haley
 
Luke och Collin spelar en scen från 'den förlorade sonen'
 
Hela Konateamet med en del utav barnen från Paradise Mills. Detta var Konateamets sista gång där.
 
Söta E.J som gjorde detta när jag bad honom att le fint, haha.
 
Jag och tuppen jag dödade
 
Vårt team tillsammans med Irving, vår talare.
 
 

V-day!

Happy Valentines Day! Glad Alla Hjärtans Dag!

Idag var det alla hjärtans dag och då jag är med amerikaner så är det bara att ta in allt och gå in för det.
Det knackade på dörren vid 6.43 i morse och då var det killarna som väckte oss med ett kort där de skrivit fina saker och en chokladkaka, fint! Under frukosten gav jag ut lappar till de i min klass som jag skrev dagen innan. Jag föredrar att skriva vad jag tycker än att säga det, haha.
Innan lektionen fick vi även två valentineskort av Hannah och Sarah, två barn till staff här. Love it!
 
Så nu har jag sagt lite om det, nu kan jag även berätta att vi denna vecka haft 'Helige Anden' som tema och Dick och Lois Landis har vart här och pratat om det. Två mycket visa människor, uppskattar dem!

Förra fredagen fick vi möjlighet att gå på en mini marknad/festival i Christiansted som heter Jump Up, det är ett väldigt lokalt evenemang med musik, typisk mat från ön och alla affärer är öppna. Det var kul att dras in i det och uppleva St. Croix på riktigt.
 
Igår var vi nere i Christiansted och bad för ön igen och vi var några som skrev böner och ord på asfalten, mysigt!
 
Imorgon (lördag) ska vi i klassen åka in till Christiansted och äta god mat för på söndag fyller Jayden 19, woho! Ser fram emot det, en mysig grej med bara oss liksom.
 
Slås av hur mycket jag trivs här, underbart! Fortsätt gärna be för oss och nästa gång jag uppdaterar ska jag ta med lite bilder från vår outreach vi gör här på ön varje tisdag. Vi är i ett lite fattigare område och leker med barnen där, sjunger och berättar om Jesus, fantastiska barn!
- Kärlek från St. Croix!
 
Jag när jag prata med mamma och pappa, lycka!
 
Sarah, Amélie och Nicole, vackra flickor!
 
Amélie och jag!
 
Denna höll jag faktiskt, kan inte fatta att jag våga!
 
Vår grupp tillsammans med Dick och Lois!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brevet och chokladen jag fick idag av killarna!
 
Konateamet skrev detta till oss.
 
Jag och mina Valentines-gåvor!
 
Var tvungen att lägga upp denna bilden då jag blev riktigt överaskad när jag såg den. Kendall, en av mina DTS-ledare!