Min morgon

I onsdags morse började jag en ny vana. Jag går upp 40 minuter innan frukost och sätter mig uppe på toppen utav the sugar mill (tornet) och hänger med Gud. Lite kvalitetstid innan allt drar igång.
Första morgonen satt jag och bad och blev så frustrerad på att jag inte kunde höra Gud så igår morse bestämde jag mig för att bara sitta tyst och lyssna. Vilken skillnad! Det är fortfarande ovant och jag kämpar fortfarande med att uttyda vad som är Gud och vad som är jag men att bara lyssna på vad han har att säga... det är så en relation ska vara, ömsesidig.

Insåg att jag missade att skriva adressen senast, så typiskt. Men här har ni den;
 
Youth With A Mission, St. Croix
4030 Diamond Ruby
Christiansted, VI 00820
 
Skulle vara fantastiskt roligt att få ett kort, brev, foto, svenskt godis eller vad som helst.
 
-Kramar och kärlek från St. Croix!
 
Här är några bilder jag tog i morse från toppen utav tornet.
 Huvudbyggnaden, matsalen till höger och poolen.
Morgonhimlen
En del utav toppen av the sugar mill. Det är på muren man oftast sitter, den är såpass bred att man kan sitta där utan problem.
Mina ben, min bönebok, och basen i bakgrunden.
 
 
 
 

Vardagen

Vi har nu hunnit tre dagar in i veckan med undervisning, arbetsuppgifter och umgänge. Jag mår mycket bra här, vant mig vid vid värmen såpass att jag faktiskt känner för att ha en tjockare tröja på mig på kvällarna och på morgonen.
Vi har badat och hängt vid poolen och idag har jag och Jayden simmat lite för att motionera. Mycket skönt! Här är lite bilder jag tog under gårdagen, alla är allmänt normala, något som faller mig utmärkt i smaken, lite smågalna hit och dit, haha.
Vill än en gång tacka för alla böner. Under bilderna så bifogar jag adressen hit om ni känner för att skicka ett brev, vykort eller svenskt godis.
 
-Kärlek från St. Croix

 

TJ, funderar över livet.

 

Vår undervisare denna vecka, Andrea P. Pitt
 
 
 

Luke tänker på det som sägs.

Faith fick nog inte tillräckligt med sömn under natten.
 
Jayden och Faith vet hur man ska posa!
 
Vi tjejer solar samtidigt som vi läser boken vi har i läxa, 'Hörde jag rätt?'
 

Liten summering

Det har nu gått en helg och jag tänkte försöka sammanfatta det lite åt er.
I fredags kväll bjöds vi på en middag som var fantastiskt god, det var mat som är typisk för St. Croix.
 
Under lördagen så hade vi först rundtur på öns östra sida, vi åkte i en van till öns östra spets, och jag slås konstant utav hur vackert det är här, vattnet är så otroligt blått så det gör nästan ont i ögonen.
Efter lunchen så badade vi i havet, grillade och jag övervann min rädsla i att hoppa från högre höjder. Vi befann oss vid en pir som var ca 3,5 m över vattenytan och jag vågade att hoppa... Inte nog med det, jag vågade tom att dyka, trodde aldrig att jag skulle göra det men jag gjorde det och jag är enormt stolt över mig själv!
 
Under söndagen var vi först i en lokal kyrka här och sen bafann vi oss vid poolen på basen under resten av eftermiddagen, så jag jobbar på brännan, haha. På kvällen gick alla vi i klassen upp till toppen på the sugar mill, som är ett torn, och satte oss där och bad för den kommande tiden, för vår klass och för det Gud vill göra i våra liv, enormt uppmuntrande och bra för vår grupp. Det kändes verkligen som att det förde oss alla närmre varandra.
 
Idag var första dagen med lektioner och temat för denna vecka är 'Att höra Guds röst', det kommer nog att vara både utmanande och så lärorikt.
 
Tack för alla böner och jag ber för er alla! Enorma kramar och kärlek från mig på St. Croix!
Detta är jag och en av de Canandensiska tjejerna som heter Faith. Vi bar matchande outfits under fredagens middag så det var tvunget att dokumenteras.
 
Den stora rummet på basen. Här är mötena, lektionerna. Vi kan spela spel här eller bara hänga.
 
Från vänster; TJ, Luke och Faith. Det blåa gänget. Denna bild är tagen på öns östra spets.
 
Hela vår galna klass! Från vänster; Faith, Jayden, Ashley, Sarah och sen TJ, jag, Amélie, Luke and Collin.
 
Det underbart vackra havet som omger ön jag bor på.
 
En annan bild som togs under turen runt ön.
 
En utav de många liguaner vi såg under turen.