Kortis

Hejhej!
Tänkte bara flika in med ett inlägg om vad som väntas i veckan. Detta är Konateamets sista vecka, de åker på fredag så det kommer kännas väldigt konstigt att inte ha dem här. Tomt, men samtidigt spännande då det för första gången verkligen kommer att kännas som våran bas.
Denna vecka har vi temat 'Nature and Character of God' och vi har ledaren över basen, Fauger Baptista som talar. Lite osäker på vad det hela innebär egentligen men det blir spännande att ta reda på.

Jag ska börja gå upp tidigare igen för att prata med Gud då jag känner att det har varit lite torrt på det området sista tiden.
Be gärna för vårt team. För enighet och famljär glädje. Vi har alla vart här en månad nu och det tär på en när man kommer närmre varandra och bor såpass tätt inpå varandra.

Hoppas ni alla får en fantastisk vecka!
Juste! På grund utav att jag inte har internet tisdag, onsdag och torsdag så skriver jag här grattis till min älskade pappa som fyller 44 på onsdag. GRATTIS PAPPA!! Jag älskar dig så mycket och känner mig så otroligt välsignad att få ha just dig som min pappa, TACK!

-Kärlek från St. Croix!