Relationer

Relationsveckan är över. Har varit en riktigt bra vecka då vi pratat om all från vänskap till äktenskap. Tre utav dagarna har vi även tittat på videoundervisning från församlingen Nortpoint. Det är en pastor som heter Andy Stanley har pratat om 'The new rules for Love, Sex & Dating'.
Vår som sagt eminenta staff har stått för resten utav undervisningen. Riktigt bra!
Det första vi gjorde i måndags under lektionen var sammarbetsövningar vilket var hysteriskt roligt! Skönt att göra något utanför klassrummet!
 
Utöver lektioner har vi vart och lekt med barnen vid Paradise Mills i tisdags, bön nere i Christiansted i torsdags och i torsdagskväll gick vi till shoppingområdet här i närheten och bad, pratade med folk och gick dit Gud ledde oss att gå. Spännande övning inför outreach!
 
Nu under helgen har det vart en avslappnande helg, lite bad, film, läxa, skypande med familjen och bara allmänt gott häng.
 
Ser med lite bitterljuv känsla fram emot outreach då jag tror att vårat team kommer mötas av mycket irritation i teamet. Jag hoppas bara att vi med Guds hjälp kan komma ut från det mer eniga än innan.
 
Denna kommande vecka ska vi ha temat 'Drömmar och Kall' med en man som heter Jared Peifer - bror till en utav staff här på basen - så det kommer nog bli väldigt bra.
 
Det var allt från mig för denna gången. Kommer snart försöka uppdatera lite mer exakt vad vi ska göra under vår Outreach.
 
 -Love from St. Croix!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från sammarbetsövningarna.